Birgitte går på pension 01.08.2024 og stopper derfor i lægeklinikken denne dato.

Birgitte har aftalt med praktiserende læge Seemab Latif, Familielægen Vordingborggade, at Seemab pr 01.08.2024 overtager Birgittes patienter. Seemab har lovet fremadrettet at tage sig godt af Birgittes patienter, se mere nedenfor.

I denne proces vil I som patienter blive bedt om at vælge fremtidig læge. Informationen om dette kommer fra Region Hovedstaden i e-boks.

I forbindelse med det kommende lægevalg opfordrer vi derfor Birgittes nuværende patienter til at vælge Seemab som fremtidig læge. Samtidig opfordrer vi Mads’ og Stines patienter til at vælge Familielægerne Østerbro som fremtidig læge.

Hvis I har spørgsmål, er I selvfølgelig velkomne til at henvende jer.

Med venlig hilsen
Birgitte, Mads og Stine