Præsentation af Seemab

Kære nye patienter.

Hos Familielægen Vordingborggade værdsætter vi kendskabet og den nære relation til patienterne, da netop dette giver rigtige gode forudsætninger for at vi hurtigt kan afklare problematikker samt tilbyde behandling af høj faglig standard.

I klinikken deltager alle i løbende efteruddannelse og vi introducerer løbende nye redskaber til hjælp af diagnostik, behandling og visitation af patienterne. Vi gør for eksempel regelmæssigt brug af ultralyd og teledermatologiske vurderinger, der begge giver accelererede patientforløb.

Vi vurderer udbyttet af vores arbejdsindsats på patienttilfredshed og arbejdsglæde i hverdagen og begge dele er der heldigvis meget af.

Vi har til huse i et klinikfællesskab på Vordingborggade 18, 3. sal th. Der er handicapvenlige forhold, dvs. niveaufri adgang til bygningen, elevator og handicapvenligt toilet. Der er 350 meter til den nærmeste metro og 250 meter til nærmeste busstopsted.

I kan læse mere om klinikken på vores hjemmeside:
https://familielaegen-vordingborggade.dk/

Vi ønsker jer velkommen som nye patienter i klinikken, vi vil gøre vores bedste for at tage vare på jeres helbred!

Dear new patients.

At ‘Familielægen Vordingborggade’ we highly value the knowledge of and relation to the patients, as this supports our efforts to quickly diagnose and with high medical standards treat any health matters you might have.

We all regularly attend courses to continuously improve our abilities to offer you the best medical health care. We use ultrasound examinations and tele-dermatology on a daily basis to accelerate your process through the medical health care system.

We assess the outcome of our efforts by the positive feedback from our patients and the enthusiasm of our employees and fortunately there is plenty of both.

‘Familielægen Vordingborggade’ is located at Vordingborggade 18, 3rd floor to your right. We are fully equipped to welcome disabled patients, there is a level free entrance, elevator and toilet facilities for wheel chair users. The closest metro station is 350 meters away and the closest bus stop is 250 meters away.

To get better acquainted with us, visit our website:
https://familielaegen-vordingborggade.dk/

We all look forward to welcoming you to our practise and be your providers of medical health care.